B3Servis

svetovanje, servis in trgovina

Grafična industrija se vse bolj opira na računalniško krmiljene stroje, v kar jo sili nenehno rastoča potreba po večji storilnosti in odzivnosti. Čas od naročila do dobave je čedalje krajši, tako da ga lahko lovijo le tiskarne z dobro opremo, kjer se zahtevajo kratki časi priprave in velika zanesljivost delovanja opreme.

 

V svojem prodajnem programu vam ponujamo dodelavne stroje proizvajalca C.P. Bourg (linije za znašanje papirja, stroji za spenjanje brošur z žico in stroji za meh-ko vezavo knjig), vrhunske zgibalne sisteme Mathias Bauerle in male dodelavne stroje proizvajalca Morgana Systems Ltd.

 

Podjetja, ki jih zastopamo, so proizvajalci visoko zmogljivih profesionalnih knjigoveških strojev.

 

Vse odlikuje zanesljivo delovanje in visoka stopnja avtomatiziranosti. S tem se je priprava strojev na delo poenostavila do te mere, da za to ne potrebujemo posebnega znanja in jo hitro obvlada tudi operater brez izkušenj, priprava stroja pa je samodejno opravljena celo prej kot v eni minuti. Ravno to vam prinese odločilno konkurenčno prednost in prihranke pri dodelavi manjših naklad, ki vedno bolj prevladujejo na trgu Poleg zastopstva in prodaje strojev vam ponujamo še originalne rezervne dele in vrhunske servisne storitve izšolanih in izkušenih strokovnjakov.

B3 Servis - Podjetja, ki jih zastopamo, so proizvajalci visoko zmogljivih profesionalnih knjigoveških strojev. Svetovanje, servis in trgovina

Številne opravljene inštalacije opreme zagotovo potrjujejo visoko kakovost opreme, k zadovoljstvu uporabnikov pa veliko prispevajo tudi kvalitetne in hitre servisne storitve našega podjetja.

Imate vprašanje! Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

POKLIČITE NAS NA +386 1 750 20 98 | +386 41 543 821 ali nam PIŠITE NA info@b3servis.si