C.P. Bourg je belgijsko podjetje s kar petinštiridesetletnimi izkušnjami pri izdelavi knjigoveških strojev. Z leti so postali specializiran proizvajalec za stroje, ki so prilagojeni tržišču za t.i. dodelavo na zahtevo. To so visoko avtomatizirani stro- ji za dodelavo majhnih in srednjih naklad, kjer se pričakuje zmerna hitrost in najkrajši možni časi, potrebni za pripravo stroja. Podjetje ponuja sisteme za znašanje papirja, stroje za izdelavo zvezkov in brošur, spetih z žico ter stroje za me- hko vezavo knjig.
Znašalne linije so sestavljene iz znašalnih stolpov z zračnim pobiranjem papirja in imajo po deset postaj za znašanje. Za šivanje lahko izberemo agregate z ročnim nastavljan- jem formata ali popolnoma avtomatizirani stroj za šivanje, zgibanje in končni rez Bourg BDF.


Za mehko vezavo knjig imamo na voljo tri različno zmogljive stroje. Tu še posebno izstopa najzmogljivejši in popolnoma avtomatizirani Bourg Binder BB 3002, ki je bil predstav- ljen pred tremi leti na Drupi. Stroj je po karakteristikah in tehničnih rešitvah daleč pred konkurenco v svojem razredu in mu ta trenutek še ni para na trgu.
Dodelavni stroji proizvajalca C.P. Bourg imajo v Sloveniji najdaljšo tradicijo in največji tržni delež, saj je bilo v pre- teklih desetih letih opravljenih preko trideset inštalacij dodelavne opreme. K temu je gotovo pripomogla visoka ka- kovost in zanesljivost opreme ter odlične servisne storitve izšolanih strokovnjakov v našem podjetju.

Mehka vezava   Znašanje   Šivanje z žico
         

BB 3002

  BS T10 D   BDF

BB 3001

  BS T10 D +    

BB 2000

       
         

 

KONTAKT

B3SERVIS, svetovanje, servis in
trgovina d.o.o

Mirke 27,
1360 Vrhnika,
Slovenija

T: 01/ 750 20 98
F: 01/ 000 000
G: 041 543 821

info@b3servis.si

 

Akcijska ponudba

Trenutno ni objavljenih akcij.

Katalogi

Katalogi so v pripravi.

 

Zadnje novice


© 2008, B3Servis | Izdelava spletnih strani   Poganja Spletnik