Podjetje Morgana Systems Ltd je razmeroma mlado podjetje s sedežem v Veliki Britaniji. Specializirani so za proizvodnjo malih dodelavnih strojev za grafično industrijo, posebej primernih za dodelavo digitalno tiskanih tiskovin. Glavna značilnost strojev je zelo enostavna uporaba in robustna konstrukcija, tako da jih brez težav lahko uporabljamo tudi za dodelavo tiskovin večjih naklad.
Na voljo imamo stroje za žlebenje papirja z linijskim žlebom, od najenostavnejših namiznih izvedb do najzmogljivejšega modela AutoCreaser 50 formata B2.


Še posebej sta zanimiva stroja CardMaster in DigiFold. To sta prva stroja na trgu, ki ponujata žlebenje in zgibanje v enem prehodu in sta primerna za zgibanje tiskovin, tiskanih na tršem papirju ali kartonu. Prvi je namenjen le zgibanju na pol, DigiFold pa lahko uporabljamo za vse zgibe, ki so možni z dvema žepoma. Za zgibanje ne uporabljamo žepov ampak tako imenovani leteči nož, kar pomeni, da stroj na papirju ne pušča nikakršnih sledov.
Družino malih dodelavnih strojev zaokrožajo še enostavni zgibalni stroji s po dvema žepoma in zračnim pobiranjem papirja ter stroji za numeracijo papirja.

 

Zgibanje   Žlebenje   Numeracija
         

Docufold

  AC 50   FSN

Mayor

  AC 33   FRN

CardMaster

  DC    

DigiFold

  EC    
         

 

 

 

 

KONTAKT

B3SERVIS, svetovanje, servis in
trgovina d.o.o

Mirke 27,
1360 Vrhnika,
Slovenija

T: 01/ 750 20 98
F: 01/ 000 000
G: 041 543 821

info@b3servis.si

 

Akcijska ponudba

Trenutno ni objavljenih akcij.

Katalogi

Katalogi so v pripravi.

Zadnje novice


© 2008, B3Servis | Izdelava spletnih strani   Poganja Spletnik